London vibes ~ London in the evening and bubble waffles

1:35 dop.

Autumn England Podzim v Anglii Melissa Hartford blogger
Krásné vánoční dopoledne ♥ Blíží se nám konec prosince a já mám pro vás další článek z Londýna. Předešlé tři články jste si již mohli přečíst pod labelem traveling london nebo traveling united kingdom kde píšu o tom, jak jsem navštívila kamarádku žijící v Londýně a jak jsme spolu strávili den. Z tohoto dne mám tedy pro vás de facto poslední část, jelikož následující články na toto téma bude už z dalšího dne ♥

Autumn England Podzim v Anglii Melissa Hartford blogger
~ na zastávce autobusu čekajíc na červený double decker

Autumn England Podzim v Anglii Melissa Hartford blogger
~ večerní procházení se Londýnem se neobešlo bez nakukování do různých stánků a podniků.. a tyhle bubble waffles vypadaly tak nádherně, že příště už asi neodolám, jelikož jsou opravdu moc krásně nazdobené. A jednou za čas hřešit je naprosto v pořádku, ne? Výprava do Camden town začíná! (v příštím článku pokračování :)

Autumn England Podzim v Anglii Melissa Hartford blogger
Další fotka z London bridge s mrakodrapem Shard v pozadí. Keep smiling, be happy and enjoy your time spent here.. in London!

~ výhled z london bridge

Autumn England Podzim v Anglii bubble waffles Melissa Hartford blogger
~ tahle vypadá úžasně! s ovocem určitě nebude takový hřích, třebaže je tam asi sklenice nutelly, hehe

Bubble Waffles

213 Camden High St, Camden Town, London NW1 8QR

Autumn England Podzim v Anglii Melissa Hartford blogger
Brouzdání po večerním Londýně miluji. Obzvláště tam, kde jsou markety a další různé trhy. A v okolí Trafalqar square se nachází spousta zajímavých uliček, které jsme musely projít.. a tu náhodou obrovský pikachu! No musela jsem se nechat vyfotit :)

Autumn England Podzim v Anglii bubble waffles london Melissa Hartford blogger
~ moje oblíbené bubble waffles! Kdybych si měla vybrat, kam na ně zajít v Londýně, rozhodnu se pro tyto v Camden Town. Kromě super wafflí tu vládne úžasná atmosféra, která dělá Camden Town vibrantní částí tohoto velkoměsta. 

Autumn England Podzim v Anglii London Melissa Hartford blogger
~ never tired of exploring London ♥ I am so proud I can be here and enjoy all the beautiful moments of my life here!


Autumn England Podzim v Anglii London Melissa Hartford blogger

Autumn England Podzim v Anglii London Melissa Hartford blogger

You Might Also Like

15 komentářů

  1. London is such an amazing place! Hope you are having fun! <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné fotky! Někdy bych se tam chtěla podívat... Mňam a bubble wafličku bych si dala hned! :-D
    Přeji Ti vše nejlepší do nového roku! Míša
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc za milý komentář Míšo ♥ Taky se moc těším, až si v létě dám bubble waffles :)) děkuji za přání a tobě též přeji vše nej nej do nového roku ♥ Meliss

      Vymazat
  3. Jeej krásne fotky. ♥ Verím, že máš z Londýna nádherné zážitky. Tiež by som sa tam rada šla niekedy pozrieť a spoznala nové miesta. Prajem všetko dobré do Nového roku. ♥

    Maj krásny deň. ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
  4. That looks like such a fun day out! it's good you were able to explore and enjoy! :)

    Hope that you had a wonderful Christmas and are having a happy new year :)

    Away From Blue

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. thank you ♥ I had quite good Christmas time as well as NYE, but honestly, could be better! :) Merry Christmas and Happy New Year you too, Mica ♥

      Vymazat
  5. Skvelé fotky! Tie bubble wafle vyzerajú úžasne, museli byť vynikajúce :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář ♥ Ty waffle jsou úžasné, ale v jednom sníst i jednu waffli je docela nemožné! :)

      Vymazat
  6. I have never been in London before. These bubble waffles looks so delicious!🤩

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh, really? That's a pity, as this city is so so beautiful. And yeah, the buffle waffles are great too!:D :) ♥

      Vymazat
  7. Londýn, neměla jsem možnost ho navštívit, ale trochu mi svou šedostí připomíná ulice Paříže

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, Londýn je nádherný a rozhodně ho doporučuji jednoho dne navštívit ♥ alespoň na tři dny. Některé uličky jsou taky takové krásné a vyzdobené jako Paříž, to souhlasím :)

      Vymazat
  8. Londýn je krásný, ale mám ho spojený s nepříjemným pocitem. Když jsme tam jeli se školou, bydlela jsem u rodiny s nejlepší kamarádkou, která byla Londýnem úplně posedlá. Měla doma pokojíček nazdobený britskými vlajkami, různými tričky I Love London, všude měla miniaturní double deckery atd. A já tohle její nadšení nikdy nesdílela a ani nyní ho nesdílím. Tehdy to ovšem bylo strašné, protože když jsme měli první den pauzu a rozchod, ona už měla vše nastudováno a strašně prožívala každou blbost - jak vypadají tamější lidé, jak chutná tamější jídlo, jak vypadají tamější ulice. A mně přišlo, že jsem tam pak úplně nemístně, protože jsem nejen nedokázala její nadšení sdílet a chápat, ale ani na něj jakkoliv reagovat :D Od té doby mě to do Londýna netáhne, mám to zkrátka spojené s tím dojmem, že je to místo pro nadšence a já tam nepatřím. :D Ovšem je super vidět, že ty tam rozhodně patříš a návštěvu sis užila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, že máš takovou nepříjemnou zkušenost s Londýnem, ale se stoprocentní jistotou ti mohu říct, že toto město není jen pro nadšence Londýna a Anglie celkově, spíše jsi jen měla nepříjemnou zkušenost a možná by nebylo na škodu dát Londýnu někdy v budoucnu druhou šanci, třeba s kamarádkou, která není takový poblázněnec, hehe! :D Londýn nabízí spoustu pro každého, ať už jde o historii, umění, design, jídlo, různé kultury, nebo třeba jen si užít dovolenou s kámoškou a nedělat z toho bůhví co ve smyslu "A musíme na London Eye, protože to je prostě bombové místo!". :) Já od Londýna žiji cca 20 minut vlakem a vždycky mě jeho návštěva velmi baví! Pokaždé je co objevovat :) Třeba z těchto fotek to není moc znát, ale objevovat různé části Londýna, např. v tomto článku zmiňovaný Camden Town, na vlastní kůži, cítit různé vůně, poslouchat různé hluky, hlasy, muziku.. vidět trhy stejně jako lidi jak si užívají zdejší atmosféru.. to mi přijde že je právě to, co dělá Londýn Londýnem. Jeho pestrost a různorost, zkrátka nabízí něco pro každého a je jen na nás, co si z tohoto města chceme odnést! :)

      Vymazat
  9. Sakra ty wafle bych si dala okamžitě! Vypadají naprosto dokonale! :D :)

    OdpovědětVymazat

Fav posts

Lifestyle

Lifestyle
A young woman living in the south of England. Traveling and studying as well as working in this country has motivated me to start writing about my life experience. I was only eighteen years old when determined to change my life completely. Now I am focusing on my studies and blogging, which is my biggest hobby. If you like my content, you can support me through my etsy business.

Follow me