Green Thai Curry with prawns and rice noodles

4:00 odp.

Green Thai curry naprosto miluji a s rýžovými nudlemi ještě víc. Rychlý recept dělám s omáčkou z tesca, ale někdy stačí i tesco pasta na green thai curry. Pokud chcete pěkně ostré curry, můžete použít obojí. Do tohoto receptu sice patří kuřecí maso, ale já miluji mořské plody a thajské kuchyni krevety nejsou cizí, a protože já krevety miluji, rozhodla jsem se udělat takovouto obměnu. :) 


Green Thai Curry with prawns
and rice noodles

1 balení rýžových nudlí
1 sklenice Tesco Green thai curry cooking sauce
1/2 skleničky Tesco Green thai curry paste
1 zelená paprika
1 žlutá paprika
1 balení uvařených krevet (cca 250g)
trošku oleje

Postup: Na trošce oleji osmažíme krevety, přidáme na proužky nakrájenou papriku, chvíli restujeme. Přidáme Tesco omáčku a pastu. Chvíli povaříme. Podáváme s uvařenými rýžovými nudlemi. Dobrou chuť.
Zelené thajské kari s krevetami a rýžovými nudlemi. Zajímavá a chutná obměna! Tip: Pokud nemáte krevety nebo z nějakého důvodu nejíte krevety, klidně vsaďte na kuřecí maso. Obojí chutná skvěle. Totéž platí u tesco omáček - zkuste jiné alternativy, které jsou k nalezení v supermarketech. Pozor, některé green thai curry pasty mohou být hodně ostré, proto raději dejte méně. I lžíce bohatě stačí. Jiný způsob, jak dělám green thai curry je právě použitím green thai curry pasty zn. Cockbrand a omáčku dělám z kokosového mléka.

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -   -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  - 

I absolutely love Green Thai curry and even more with rice noodles. I make a quick recipe with tesco sauce, but sometimes tesco  green thai curry paste is also enough. If you want a really spice curry, you can use both. Although this recipe includes chicken, I decided to use prawns instead, as I love seafood so so much. :) 

You will need:
1 pack of rice noodles
1 glass Tesco Green thai curry cooking sauce
1/2 glass Tesco Green thai curry paste
1 green pepper
1 yellow pepper
1 package of cooked shrimp (approx. 250g)
a little oil

Instructions: Fry up the prawns in a little oil, add the chopped paprika, sauté for a while. Add Tesco sauce and paste. Let's cook for a while. Serve with cooked rice noodles. Enjoy your meal. ♥

You Might Also Like

0 komentářů

Fav posts

Lifestyle

Lifestyle
A young woman living in the south of England. Traveling and studying as well as working in this country has motivated me to start writing about my life experience. I was only eighteen years old when determined to change my life completely. Now I am focusing on my studies and blogging, which is my biggest hobby. If you like my content, you can support me through my etsy business.

Follow me