Upcoming blog posts ~

12:06 odp.

 

melissa hartford blog


.  .  . 

First of all, I would very much like to wish you a beautiful New Year's Eve and a nice farewell to 2021! ♥ In this article, I want to outline a little bit about which articles you can look forward to next ~ As you may have noticed, during the summer I added photos from trips to Hluboká Castle and Český Krumlov. A few excursion articles await you from this period - one of them is a visit to Vienna, which I have adored since I was a child, when we went to the Zoo with the school for the first time. :) All these moments from this period mean a lot to me, because they are all the moments that were in the year when I decided to move to England after high school. Mentally, it was challenging, and at the same time it was an incredible adventure! And that's something I want to share with you. Although I love writing current content, this time I decided to take it differently - retrospectively. You will have the opportunity to get to know my younger self, who began to get to know life abroad. I would also like to make a talk video on this topic, if you are interested. I like to watch what happened, remember the photos and calmly talk about it. After all, these were the most interesting moments of my life. :)

 .  .  .  . 

Zaprvé bych vám moc ráda popřála krásné prožití Silvestra a vůbec hezké rozloučení s rokem 2021! ♥ V tomto článku vám chci trošku nastínit, na jaké články se můžete v následující době těšit ~ Jak jste si jistě všimli, během léta jsem přidala fotky z výletů na zámek Hluboká a do Českého Krumlova. Z tohoto období vás čeká ještě pár výletových článků - jedním z nich je návštěva Vídně, kterou zbožňuji už od svých nácti, co jsme poprvé se školou jeli do Zoo. :) Všechny tyhle momenty z tohoto období pro mě hodně znamenají, protože jsou to vše chvíle, které byly v roce, kdy jsem se rozhodla odstěhovat se do Anglie po střední škole. Psychicky to bylo náročné, a zároveň to bylo neskutečné dobrodružství! A to je něco, o čem se s vámi chci podělit. Třebaže miluji psaní aktuálního obsahu, rozhodla jsem se to tentokrát pojmout jinak - retrospektivě. Budete mít tak možnost poznat moje mladší já, které začalo poznávat život v zahraničí. Ráda bych na toto téma natočila i povídací video, pokud by vás to zajímalo. Mám ráda dívat se co bylo, vzpomínat nad fotkami a klidně se i o tom rozpovídat. Přeci jen, byly to nejzajímavější chvíle mého života. :)

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Budou to určitě parádní články. Těším se :). I Tobě přeji krásný nový rok:)

    OdpovědětVymazat
  2. Na články se budu moc těšit! :) Je to zajímavé téma, které mě zajímá a ráda poznám tvůj pohled a zkušenosti. :)) Přeji ti jenom to nejlepší do nového roku, hlavně hodně štěstí a zdraví! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem ráda, že od tebe tu zase vidím článek a zároveň se moc těším i na ty další!

    OdpovědětVymazat

Fav posts

Lifestyle

Lifestyle
A young woman living in the south of England. Traveling and studying as well as working in this country has motivated me to start writing about my life experience. I was only eighteen years old when determined to change my life completely. Now I am focusing on my studies and blogging, which is my biggest hobby. If you like my content, you can support me through my etsy business.

Follow me