Brno ~ Zelný trh (The vegetable market)

10:01 dop.

beauty make up fashion outfit youtube vlog blogger Melissa Hartford
Good afternoon lovelies ♥. Today I have the rest of the photos from my friend's visit to Brno for you. Although my friend does not live in Brno, but half an hour from Brno, we always meet right here. The vegetable market is one of my favourite places in the city. There is a fountain, lots of amazing cafes (my fav one is Momenta café), restaurants, a museum, as well as Tžnice Brno or the best ice cream from all over Brno called Božský Kopeček.


Melissa Hartford

Melissa Hartford

~ Zelný trh (The Vegetable market) ~

beauty make up fashion outfit youtube vlog blogger Melissa Hartford




For lunch we went to the nearby restaurant called Adria. Their meals are not the best in town, anyway we were quite hungry and we wanted to stay in the centre near The Vegetable market.

beauty make up fashion outfit youtube vlog blogger Melissa Hartford

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Na Zelný trh chodím jen jednou do roka a to na Vánoční trhy :D Už se těším, až se tam zase letos s mamkou podíváme! Uvedené podniky neznám, tak až budu v Brně, budu je muset omrknout :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já tudy neprocházím často. :) Právě jen když letím do Čech, což je vždycky léto a Vánoce. Každopádně o Vánocích má Brno ještě hezčí atmosféru, uvedené podniky doporučuji ♥ Těším se, až o Vánocích s kamarádkou opět navštívíme Momentu Café, jelikož prodávají ty nejkrásnější dortíky ♥ Meliss

      Vymazat
  2. Nádherné fotky a ten oběd?! Sakra, asi mám inspiraci na dnešní vaření, těstoviny se špenátem a smetanovou omáčkou jsem neměla hodně dlouho. :D :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář Pavli :) Já jsem hrozný těstovinožrout, třebaže to nedávám moc najevo :D Ale tyhle těstoviny typu tortellini, tagliatelle a spol. miluji s různými smetanovými omáčkami, když je v tom ještě špenát, kuřecí maso, nebo klidně i houby (třeba lišky ♥), tak jsem v italy food heaven :D Takže rozhodně doporučuji tyhle italské rychlovky :) Meliss

      Vymazat
  3. Na zelňák taky občas zajdu :) Co se týká Momenty tak jsem na ni již slyšela samou chválu, musím někdy zkusit.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. To jídlo vypadá luxusně! Mám z toho zase hlad :D Jinak krásný fotky, moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat

Fav posts

Lifestyle

Lifestyle
A young woman living in the south of England. Traveling and studying as well as working in this country has motivated me to start writing about my life experience. I was only eighteen years old when determined to change my life completely. Now I am focusing on my studies and blogging, which is my biggest hobby. If you like my content, you can support me through my etsy business.

Follow me