The winter time is almost here | Historic market town

8:13 dop.


Je to tu - prosinec. Třebaže v Anglii nás žádný sníh doposud nepotkal, deštivo je tu požehnaně. Přesto to ale není důvodem pro zimní pesimismus. Je hezké najít si na každém prosincovém dni něco pozitivního. :) Dnes jsem byla vyřizovat nějaké věci ve vedlejším malém městečku poblíž kam jsem jela double deckerem (dvoupatrový autobus). Mám pro vás něco málo pár fotek s výhledem z autobusu na městečko - no nevypadá to kouzelně? Líbí se mi sedět hezky v teple a dívat se půl hodiny z té úžasné výšky kolem sebe a na okolní krajinu. 






You Might Also Like

3 komentářů

  1. Krásné fotky! Pokud je v Anglii sníh, tak prosinec tam musí být krásný - jednou bych se tam v tomto období moc ráda podívala. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Omg so pretty! Love that kind of city's!
    Wish I could go there <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné. Taky bych se ráda podívala do Anglie. :)

    OdpovědětVymazat

Fav posts

Lifestyle

Lifestyle
A young woman living in the south of England. Traveling and studying as well as working in this country has motivated me to start writing about my life experience. I was only eighteen years old when determined to change my life completely. Now I am focusing on my studies and blogging, which is my biggest hobby. If you like my content, you can support me through my etsy business.

Follow me