Top 5 cute 2020 beauty advent calendars

5:37 dop.

 Dnes mám pro vás na ochutnávku pět super roztomilých beauty advent kalendářů, které jsou navíc za super cenu. Mezi moji nejoblíbenější značku v tomto směru je bezesporu Mad Beauty. Nabízí krásné kalendáře (cute design) s produkty, které potěší jak starší dívky, tak i dospělé ženy. 

Mad Beauty

want to see more?
this calendar contains: Hand cream Bath salts x 2 Bath fizzer x 2 Body puff Nail file x 2 Lip balm x 2 Body lotion Body wash



Mad Beauty
Set includes: - Lipsticks 2 x 3.5g - Powder Compact 3.5g - Nail Polishes 3 x 5ml - Lip Glosses 3 x 6.5ml & 2 x 2.5ml - Eyeshadows 2 x 3g - Eyeliner Pencil 0.5g - Lipliner Pencil 0.5g - Blushers 3.5g & 2.5g- Sharpener - Toe Separator - Lip Brush - Blusher Brush - Nail File - Applicator - Nail Sticker


Pugtastic 
Všichni milovníci mopsíků mohou zajásat, protože tento adventní kalendář s beauty produkty v roztomilém pug designu je přesně pro ně. A co je nejlepší? Maska na spaní s mopsíkovým obličejem!




Contains: 1 blush, 2 nail varnishes, 1 eye pencil, 6 individual toe separators, 1 nail file, 2 trio eye shadows, 1 powder brush, 1 sponge applicator, 1 eye shadow brush, 1 spiral hair band, 2 lip glosses, 2 tinted lip balms, 1 jar of nail foil, 1 sleep mask, 2 bath erosol sen


Bri Conti 


content:

  • Advent Calendar Folding Chess with 24 Doors
  • 3 x eye shadow with 4 pieces, 3 x nail polish, 3 x lip gloss pot
  • 2 x lipstick, 2 x lip gloss tube, 2 x blush, 1 x eyelet, 1 x lip contouring pen.
  • 1 x Flat Blush Brush, 1 x 3-tal Brush & Applicator Set, 1 x Sharpener
  • 1 x nail sticker set, e.g. approx. 24 flowers, 1 x nail file, 1 x mirror, 1 x toe spreader

Zmile
tento krásný adventář je k sehnání v německém Rossmannovi. Doporučuji se obecně podívat po německých adventních kalendářích, jelikož nabízí široký výběr za hubičku. Porozhlédněte se po značkách jako je Balea, Alverde nebo třeba Isana. Isana kalendář tento rok vypadá moc pekně a doporučuji. Do tohoto výběru jsem ale zařadila Zmile, jelikož nabízí beauty advent kalendář v krásném cute balení.

contains:





EXTRA TIP

W7 Around London Town
Dalším zajímavým beauty advent kalendářem je tento od značky W7, s krásným pink designem a motivy Londýna. Obsahuje sedm produktů, cena cca 10 liber.



This W7 Around London Town contains:

  • 1 x King Kohl Eyeliner
  • 1 x Absolute Lashes Mascara
  • 1 x Mini Glow Fix
  • 1 x Honolulu Bronzer
  • 1 x Mini Glowcomotion Highlighter
  • 1 x Mini Prime Magic Primer
  • 1 x Mini Banana Dreams Loose Powder






ČTI TAKÉ:

read this post here


THE TOP MOST LUXURIOUS 2020 BEAUTY CALENDARS AND MORE BEAUTY CALENDARS DISCOVER RIGHT NOW ♥


V plánu mám pořídit nějaký advent kalendář a otázka pro vás - uvítali byste nějaké video typu unboxing? Čili které produkty daný kalendář obsahuje. Pokud ano, napište mi, které kalendáře vás nejvíce zaujali - klidně napište i takový, který není v těchto dvou článcích. :)


You Might Also Like

20 komentářů

  1. Tady bych si asi nevybrala, respektive, nevyužila bych ty produkty, protože mám raději hight end kosmetiku ale ty vzhledy kalendářů jsou krásné, wau!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasný, já ti naprosto ruzumím, Barb ♥ Tento článek je zaměřený na beauty kalendáře v cenové hodnotě kolem 10 liber (300 Kč), takže se musí počítat s tím, že jsou kvalitou někde jinde. Ale věřím, že si též najdou své oblíbence. :)

      Vymazat
  2. Tak tyto kalendáře jsou opravdu very CUTE! Budu si muset tento rok taky nějaký pořídit! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já miluju kosmetické adventní kalendáře a unboxing bych uvítala. Tyto kalendáře jsou krásné a nejvíce ze všech mě zaujal Bri Conti. Asi jsem se zamilovala!

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá krásně, upřímně jsem ani netušila do této chvíle, že nějaké kosmetické kalendáře existují, ale rozhodně bych některý z nich brala :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně ne? I když já minulý rok o nich taky neměla moc ponětí :) Což je škoda!

      Vymazat
  5. Ten s těmi pejsky je úžasný ♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi moc líbí, ale moje mamka si ho přímo zamilovala. :) ♥

      Vymazat
  6. Tak ty jsou všechny naprosto boží! :) Ani nevím, který bych si vybrala ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Všetky sú nádherné, ani si medzi nimi neviem vybrať :) Tiež plánujem tento rok kúpiť si nejaký kozmetický adventný kalendár, tak musím popremýšľať, ktorý bude naj :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  8. Vzhledově vypadají všechny moc hezky, ale moc bych je nevyužila. Já jsem spíše na Baleu adventní kalendář, který jsem si opět pořídila. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já už jsem letos téměř na 100% rozhodlá, že půjdu do Rituals ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  10. Tak ten Pugtastic je dokonalý! Ja musím povedať že som stále zástanca tých obyčajných čokoládových 🤷🏼‍♀️

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ty jsou dokonalé! Popravdě bych nevěděla, který z nich si vybrat. :D Ten s buldočkem je ale maximálně roztomilý! :D :))

    OdpovědětVymazat
  12. Zajímavý článek! Určitě bych nějaký unboxing uvítala, protože jsem nikdy žádný beauty kalendář neměla. Super inspirace a snad na nějaký narazím :)

    OdpovědětVymazat

Fav posts

Lifestyle

Lifestyle
A young woman living in the south of England. Traveling and studying as well as working in this country has motivated me to start writing about my life experience. I was only eighteen years old when determined to change my life completely. Now I am focusing on my studies and blogging, which is my biggest hobby. If you like my content, you can support me through my etsy business.

Follow me